Voor de uitvaart | De uitvaartdienst samenstellen

U kunt een uitvaart volledig naar wens samenstellen. In besloten kring of in het bijzijn van familie, vrienden en kennissen. Het type vervoer, de kleur daarvan. De dienst die wordt voortgedragen, de muziek, de bloemen. Om slechts een aantal zaken op te noemen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Een opkomende verschijnsel is dat de dag van de uitvaart het afscheid in het teken staat van de levensstijl van de overledene. Iedere uitvaart kan zo zeer persoonlijk en uniek gemaakt worden. Het is daarom verstandig de laatste wensen hiermee in mee te nemen. Op basis van het eerste gesprek geeft u inbreng en bepaald hoe de uitvaart vorm krijgt. Alles is bespreekbaar.

Voor u regelen wij eventueel rouwbezoek, maken afspraken voor de dienst, crematie of begrafenis. Wij zorgen ervoor dat het drukwerk op tijd wordt verzonden zodat alle nabestaanden tijdig op de hoogte zijn gebracht van het overlijden en de uitvaartdienst. Advertenties voor regionale en landelijke dagbladen stellen wij samen met u op. Eventuele dankbetuigingen achteraf worden door de uitvaartverzorger in overleg met u gemaakt en geleverd.

ELJA Uitvaartverzorging begeleidt u met de voorbereiding van de uitvaart voor het overlijden tot en met de dag van de uitvaart. De uitvaartverzorger staat u bij en ondersteunt u in deze moeilijke tijd. Wij helpen u onder andere met het uitzoeken van de bloemen, de rouwauto en de grafkist. Ook na de uitvaart helpen wij u met de rouwverwerking. U kunt met ons nabespreken en uw hart luchten. Heeft u vragen? Schroom niet, u kunt met al uw vragen bij ons terecht.