Na de uitvaart | Nazorg

De tijd na de uitvaart is belangrijk voor uw rouwverwerking. Door voor u een uitvaart te verzorgen die aan al uw wensen voldeed kan het bijdragen aan een positief rouwproces. Na een overlijden valt er veel te regelen. In de meeste gevallen houdt men zich pas bezig met een grafmonument na de begrafenis. Of de bestemming van de as na een crematie. Veel administratieve en financiële zaken. Van het opzeggen van abonnementen tot het verdelen van de erfenis.

Emotioneel valt er veel te verwerken. Na de uitvaart vallen nabestaanden vaak in een zwart gat. ELJA Uitvaartverzorging bied u de emotionele nazorg. Met zorgvuldige aandacht, zorg, respect en deskundigheid. Voor een gunstige rouwverwerking. Rouw- en verliesverwerking verloopt bij ieder persoon anders, daar is geen draaiboek voor. De emotionele dagen tussen het overlijden van een dierbare en de uiteindelijke uitvaart besteden nabestaanden aan het optimaal organiseren van het afscheid en alle zaken die daar omheen hangen. Vaak dringt pas in de periode na de uitvaart de ware omvang van een ingrijpend verlies door en begint het 'echte' rouwen.

Sommige mensen worden overspoeld door emoties, dat ze het gevoel krijgen er in te verdrinken. Gelukkig kunt u daarbij naast familie, vrienden en kennissen terugvallen op de uitvaartverzorger van ELJA Uitvaartverzorging. U heeft er wellicht behoefte aan de uitvaart nog eens door te spreken of te uiten hoe u zich voelt.