Uitvaartcentrum

Elja Uitvaartverzorging is een zelfstandige onderneming die beschikt over een eigen uitvaartcentrum aan het Kerkepad 1 te Hoevelaken. Stijlvol en rustig gelegen in het groen, nabij de Algemene Begraafplaats Hoevelaken. Het uitvaartcentrum beschikt over diverse 24-uurs opbaarkamers en een zaal voor een afscheidsbijeenkomst, condoleance en/of een koffietafel.

In een opbaarkamer hebben uw naasten en u de mogelijkheid om samen te zijn met uw dierbare in een huiselijke sfeer. Het uitvaartcentrum is 24 uur per dag tot uw beschikking. Daarnaast kunt u gebruik maken van de zaal van het uitvaartcentrum om een condoleance en/of een afscheidsdienst te houden. De catering zal in eigen beheer verzorgd worden.

Lid worden van Vereniging ELJA Uitvaartcentrum

ELJA Uitvaartverzorging biedt inwoners van Hoevelaken en omgeving de mogelijkheid lid te worden van Vereniging Elja Uitvaartcentrum. Als lid ontvangt u 25% korting op het gebruik van ELJA’s Uitvaartcentrum. Exclusief koffietafel en koffiedames. Een lidmaatschap kost 10 euro per jaar per gezindslid, ongeacht leeftijd. De korting is persoonsgebonden. Niet-leden kunnen ook gebruikmaken van alle faciliteiten van ELJA’s Uitvaartcentrum.

Wilt u lid worden? Stuur uw gegevens via onderstaand contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.